Gallyapritás, fakivágás

Sozsra 2011 telefon +36 70/ 521-09-73
+36 70/ 298-77-71

Gallyaprítás


gallyaprításElőbb vagy utóbb minden kertes házban élő család szembesül az elképesztő mértékű zöld- és biohulladékkal, amit akár a legkisebb kert is hatalmas mennyiségben képes termelni. Egyes hazai városokban bizonyos szintig központilag megoldott ennek a hulladéknak az elszállítása, azonban sokkal inkább jellemző az, hogy a családok az udvaron komposztálják vagy éppen elégetik.

Ezzel szemben cégünk költséghatékony és ötletes megoldást kínál a háztartásokban keletkezett gallyak és fanyesedékek aprítására, illetve háztartáson belüli felhasználására vagy igény szerint elszállítására: a megoldás nem más, mint a gallyaprítás.

 

Gallyaprítás az Ön igényei szerint!

gallyapríték a gallyaprítás utánÖnnek nincs más dolga, mint telefonon keresztül bejelenteni igényét a gallyaprításra. Ezt követően munkatársunk a helyszínen felméri a gallyaprítás körülményeit, az aprítandó fa mennyiségét, elhelyezkedését, erről fotókat készít és árajánlatot is ad. Önnek lehetősége van meghatározni a felaprított gallyak jövőbeni felhasználását, munkatársunk pedig ennek megfelelően választja ki a gallyaprítás során felhasználandó gép típusát és teljesítményét.

A gallyaprítás lényege, hogy így a gallyak térfogata csökken, így egyrészt könnyebb azok tárolása, másrészt egyszerűsödik az elszállítás is. Az apríték felhasználására minden háztartásban széleskörű lehetőség nyílik. Tökéletes választás vegyes tüzelésű kazánokba, de ideális lehet a kert dekorálásához, hiszen nem csak mutatós, de hasznos is. A gallyaprítás során létrejött apríték ugyanis kiválóan védi a földet a közvetlen napsugárzástól, őrzi annak nedvességtartalmát és csökkenti a gyomosodást.

A gallyaprítás lehetősége biztosítja a háztartási biohulladék újrahasznosítását, kreatív felhasználásának lehetőségét. Az apríték felhasználására számos lehetőség van, az újrahasznosításnak csak a képzelet szab határt.

Gallyaprítás: környezetbarát megoldás kicsiben

Vállalatunk igény szerint vállalja a nyesedékek, gallyak aprítását. A helyszínre kiszállított aprítógép segítségével a hulladék fa térfogata akár az ötödére is csökkenthető! Ráadásul az így létrehozott apríték bármilyen jellegű újrahasznosítása környezetbarát megoldás, legyen szó a biomassza kazánokban való eltüzelésről vagy a kert természetes környezetének kialakításáról.