Gallyapritás, fakivágás

Sozsra 2011 telefon +36 70/ 521-09-73
+36 70/ 298-77-71

Apríték értékesítés


gallyapríték értékesítésA faapríték gyakorlatilag a gallyaprítás végterméke, olyan anyag, amit éles kések használatával állítunk elő. Fontos megkülönböztetni a fadaráléktól, hiszen utóbbi tompa kalapáló hatás nyomán jön létre, nehezen mozgatható, felülete szálkás, hossza egyenetlen. Vállalatunk kizárólag jó minőségű faaprítékot értékesít, melyeknek fűtőértéke kiváló. A szilárd biomasszák közé sorolható apríték nem csak vegyes tüzelésű kazánokban való elégetésére alkalmas, de tökéletes választás biomassza kazánnal való fűtés esetén is.

A vállalatunk által gyártott faapríték tökéletes választás lakossági felhasználásra éppúgy, mint hő-központokba vagy erőművekbe.

Környezetbarát döntés: fűtsön Ön is biomasszával!

Aprítatlan formátumban a kertekben a fakivágás és egyéb munkálatok során összegyűlő gallyak és nyesedékek kezelése problémás, nehezen használhatóak fel fűtési célokra, éppen ezért sokan egyszerűen elégetik a hulladékot. Döntsön okosan és tegyen Ön másképp!

Válassza az aprítékot és fűtsön biomasszával akár már holnaptól. A faaprítéknak nem célja, hogy a tűzifa vagy éppen az ipari minőségű fa konkurenciája legyen, hiszen kizárólag hulladékként jön létre. Magas hatásfoka az apró méretnek és a szabályozható égésnek köszönhető.

Díszítés és védelem az Ön kertjének is!

gallyapríték értékesítés kerti díszítéshezEmellett a faapríték elképesztően széles körben felhasználható, a felhasználási módoknak gyakorlatilag csak a képzelet szab határt. Kertépítéssel foglalkozó szakemberek igen gyakran használják, hiszen kiváló minőségű, mutatós és természetes dekoráció, ami minden kert hangulatába tökéletesen illeszkedik.

Ráadásul az apríték nem csak kiváló dekoráció, de igen hasznos is lehet a kert kialakításában, és ideális a kerti munkák mennyiségének csökkentésére. Amennyiben a földet aprítékkal takarja, Önnek is kevesebb gondja lesz kertjére! Az apríték tökéletesen védi a földet a közvetlen napsugárzástól, száraz időszakban is párásan, nedvesen tartja a földet, ráadásul nagymértékben lassítja az elgazosodást.

Vásároljon Ön is nálunk kiváló minőségű, magas fűtőértékű faaprítékot, vagy használja fel a szakembereink által a gallyazás, gallyaprítás során az Ön fájából előállított aprítékot fűtésre vagy kertje dekorálására!